Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1279 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Synerkri opent zaterdag 14 september de deuren van sporthal De Boog, onder meer met een overdekte rommelmarkt tussen 10.00 en 16.00 uur. Van 12.30 uur tot 15.30 uur wordt ook het activiteitenseizoen geopend met het ‘Ik doe mee Plein’ in de vorm van een indianendorp en de daarbij behorende activiteiten.

De overdekte rommelmarkt is gratis te bezoeken. De ruim tachtig beschikbare plekken waren al voor de zomer verkocht zodat het aanbod ruim is. Dat aanbod varieert van kleren tot speelgoed, maar ook elektronica en andere gebruiksartikelen zijn ruimschoots aanwezig.

In de hal van De Boog is ook een aanbod aan najaarsplanten aanwezig dat tegen aantrekkelijke prijzen wordt verkocht. Voor kinderen zijn er in de middag op het terrein voor de sporthal allerlei activiteiten in het kader van de ‘Ik doe mee dag’. Gedurende de dag is ook Sportcafé De Boog geopend, zodat er ook ruimte is om iets te eten of te drinken.

Synerkri organiseert het hele schooljaar activiteiten na schooltijd en in alle vakanties. Het ‘Ik doe mee Plein’ is traditioneel de aftrap van het activiteitenseizoen. Er zijn allerlei activiteiten te doen zoals tipi’s knutselen, meebouwen aan de totempaal, boogschieten, schminken, kanoën op de vijver achter onder leiding van scouting Jan Willen Friso en djembé spelen met Muziekschool Krimpen.

Al de informatie over de activiteiten van Synerkri, over de rommelmarkt en over het ‘Ik doe mee Plein’ is te vinden op de website www.synerkri.nl

Dit bericht is 1279 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief