Archieven

Dit bericht is 3136 keer gelezen

WILLIGE LANGERAK – De laatste zaterdag van de maand augustus; menigeen denkt dan aan de jaarlijkse rommelmarkt rondom het witte kerkje. Door de corona heeft de organisatie het evenement afgeblazen. Mogelijk dat het dit najaar wel mogelijk is. Vooruitlopend daarop is men deze week gestart om de ingezamelde spullen online aan te bieden.

“Vanaf half maart zijn we gestopt met het ophalen van de spullen”, vertelt Irma Bultman in gesprek met RTV Krimpenerwaard. “De schuur bij Arie Zwijnenburg zit helemaal tjokvol met voornamelijk meubels. Ook bij de familie Verhoef staan al veel spullen. We hopen dit najaar in oktober wel rommelmarkt te kunnen houden.” Het ophalen van de spullen bij de mensen thuis zal, naar verwachting, ook later dit jaar weer opgepakt worden.Najaar
Planning is dat op vrijdag een kledingbeurs wordt gehouden in gebouw ‘De Bron’. De volgende dag kan dan de rommelmarkt gehouden worden. De kans bestaat dat het dan koud en nat weer is. “Ja, dat is een nadeel maar we hebben zoveel spullen, we willen graag zoveel mogelijk verkopen.” Een datum wordt nog niet genoemd door Irma: “we moeten dit nog kortsluiten met de gemeente. Ook de kerkenraad zal definitief toestemming moeten geven.”

Marktplaats
Om alvast de verkoop in gang te zetten, is afgelopen week een start gemaakt om meubels zoals stoelen, banken en kasten online aan te bieden. Zo kan er, door de verkoop, enige ruimte gerealiseerd worden bij de opslagplaatsen. De te verkopen spullen zijn terug te vinden via deze link. Zo kan de 44e editie toch in de geschiedenisboeken worden bijgeschreven. 

 

Dit bericht is 3136 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief