Archieven

Dit bericht is 1279 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Rotary Schoonhoven houdt weer een wijnactie, waarvan de opbrengst gaat naar Alpe d’HuZes-Team Krimpenerwaard.

Er is een witte en een rode wijn beschikbaar. Beide wijnen komen uit Frankrijk en zijn van het jaar 2019. De rode wijn is een Merlot en de witte een Chardonnay Voignier.

Trudy Boerefijn, bekende Schoonhovenaar en sommelier, zegt over de wijnen: “De witte is een botertje met een frisse tint van appel. Hij smaakt dusdanig dat je er gulzig van zou willen drinken. Prettige wijn om te drinken bij het aperitief, gestoofde visgerechten en een uitstekende wijn om aan vrienden een avond lang uit te schenken.”

En over de rode: “Een lekkere allemansvriend. Het begin van de smaak heeft heftige tonen van rood fruit. Geen lange smaak en ook geen lange afdronk. Heel aardige wijn voor lichte gerechten en ook deze is zeer geschikt om een avond lang aan familie of vrienden te schenken.”

De wijn kost 40,- euro per doos van zes flessen. Sponsorpakketten (grotere aantallen) zijn ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met Rotary Schoonhoven. De opbrengst gaat naar Alpe d’HuZes-Team Krimpenerwaard en komt dus ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Bestellingen kunnen gemaild worden aan jpmatze@hotmail.com. Dde wijn is beschikbaar vanaf begin december.

Dit bericht is 1279 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief