Archieven

Dit bericht is 1292 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – RTV Krimpenerwaard doet ook dit jaar live verslag van Alpe d’HuZes. Met een team van tien medewerkers gaat de omroep de teams uit de regio volgen bij hun inspanningen op de grimmige flanken van de beroemde Franse berg Alpe d’Huez.

Op 5 en 6 juni brengen ze zowel voor televisie als radio live verslag uit van dit evenement.

Alpe d’HuZes is de naam van het jaarlijkse fiets- en loopevenement voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ lopen of fietsen duizenden deelnemers de Alpe d’Huez op, tot zes keer aan toe. Ze doen alleen of in teamverband mee. Naast sportieve uitdaging is het vooral te doen om zoveel mogelijk sponsorgelden bijeen te brengen en daarmee een bijdrage te leveren aan het onderzoek naar kanker.

Ook vanuit de Krimpenerwaard nemen er teams deel. RTV Krimpenerwaard gaat ze zoveel mogelijk volgen. Er is live contact met de deelnemers, teams en hun begeleiders tijdens de beklimming.

Op 5 juni wordt er tussen 9.00 en 17.00 uur live uitgezonden vanuit Frankrijk op radio en televisie. Van 17.00 tot 22.00 uur komt de radio-uitzending vanuit de studio in Bergambacht. Op 6 juni beginnen de uitzendingen vanuit Frankrijk al om 4.00 uur en lopen door tot ongeveer 20.00 uur. Daarna nemen de medewerkers in de studio het weer over en wordt ook de bekendmaking van het eindbedrag, dat door de deelnemers bijeen is gebracht, meegenomen in de uitzending. Deze uitzending gaat door tot 23.00 uur.

Dit bericht is 1292 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief