Archieven

Dit bericht is 1405 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Ook in Krimpenerwaard wordt dit voorjaar 75 jaar bevrijding herdacht en gevierd. De gemeente stelt subsidie ter beschikking aan organisaties die activiteiten ontwikkelen die bijdragen aan de doelstellingen van ’75 jaar vrijheid’.

Burgemeester Roel Cazemier riep in september inwoners van de gemeente op om activiteiten en evenementen op poten te zetten. Na deze oproep kwamen ruim zestig aanvragen binnen. In totaal is er voor ongeveer 300.000 euro aan activiteiten ingediend.

Er vinden activiteiten en evenementen plaats in alle kernen van de gemeente. Door veel aanvragers is samenwerking gezocht met andere verenigingen en organisaties.

Een onafhankelijke adviescommissie – bestaande uit Piet van Willigen, Christien van den Berg, Kees de Langen, Henk van der Wal en Loek van der Kolk – boog zich woensdag over alle aanvragen. Deze werkgroep is ingesteld door burgemeester Roel Cazemier. Aan de hand van de adviezen van de commissie besluit het college van burgemeester en wethouders op 4 februari over de toe- en afwijzingen.

Alle evenementen en activiteiten zijn binnenkort te vinden op de website: www.75jaarvrijheidkrimpenerwaard.nl

Dit bericht is 1405 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief