Archieven

Dit bericht is 2707 keer gelezen

LEKKERKERK – De komst van het Eurovisie Songfestival, volgend jaar mei naar Rotterdam, zorgt voor een run op hotelkamers in stad en regio. Zo ook bij hotel De Witte Brug.

“Met het bekend worden van het nieuws, kwamen de eerste reserveringen al binnen, bijvoorbeeld uit Litouwen”, vertelde Nicole in ‘t Hout van het Lekkerkerkse hotel zaterdagochtend op de radio bij RTV Krimpenerwaard. “Superleuk dat mensen van over de hele wereld bij ons komen overnachten.”

Het nieuws van de komst van het jaarlijkse liedjesfestijn naar Maasstad, werd in Lekkerkerk met gejuich ontvangen. “Wij gaan daar zeker profijt van krijgen”, aldus In ‘t Hout. “We kunnen daarmee de gasten ook gelijk laten genieten van de Krimpenerwaard.”

De kamerprijs gaat in de Songfestival-periode zeker omhoog, zo verzekerde In ‘t Hout. “Er is heel veel vraag op dit moment. Door Songfestivalgangers zal daarvoor zeker een hogere prijs betaald moeten worden.”

Het Lekkerkerkse hotel telt 49 kamers, waaronder ook appartementen en familiekamers. “Dus gezinnen kunnen ook bij ons terecht. We hebben in principe alle kamers beschikbaar gesteld voor het Eurovisie Songfestival.

Dit bericht is 2707 keer gelezen

Deel dit:

2 Reacties op Run op kamers De Witte Brug Lekkerkerk voor Songfestival

  • Echt jammer dat dan de prijzen omhoog gaan! Lijkt een beetje op een louche Mexicaanse taxi chauffeur mentaliteit ipv Krimpenerwaardse gast vrijheid! Misschien toch nog even overwegen ?

  • Ja, je moet het ijzer smeden als het heet is.

    Bij veel vraag ging ook vroeger de prijs omhoog, oud-hollandse handelsgeest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief