Archieven

Dit bericht is 654 keer gelezen

Paars is de kleur van SamenLoop voor Hoop.

Paars is de kleur van SamenLoop voor Hoop.

LEKKERKERK – Inmiddels achttien teams en meer dan honderd deelnemers hebben zich aangemeld voor de SamenLoop voor Hoop in de Krimpenerwaard. Het evenement vindt plaats op 29 en 30 juni in Lekkerkerk. Binnenkort wordt er een tweede bijeenkomst voor teams en andere belangstellenden gehouden.

Het evenement vindt plaats op sportpark Weydehoeck in Lekkerkerk. Gedurende een 24-uurs wandelestafette wordt samen met lotgenoten stilgestaan bij kanker én het leven gevierd. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

“De openheid en eensgezindheid maken van een Samenloop een evenement dat niemand onberoerd laat”, stelt de organisatie. “Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd. Deelnemers uit de gehele Krimpenerwaard worden uitgenodigd om zich in te schrijven voor deze bijzondere loop.”

De bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 9 januari. Iedereen is dan welkom om meer informatie te krijgen over het deelnemen aan de SamenLoop voor Hoop, of zich in te schrijven. De bijeenkomst start om 20.00 uur op Sportpark Weydehoeck (de nieuwe ijsbaan) in Lekkerkerk.

Dit bericht is 654 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief