Archieven

Dit bericht is 728 keer gelezen

[partnerbijdrage]

Het begrip detoxen is in Nederland inmiddels helemaal ingeburgerd. In feite betekent het ontgiften. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat gifdeeltjes zich opstapelen in ons lichaam. Helaas heb je de inname van deze schadelijk stoffen slechts voor een deel zelf in de hand. Een groot gedeelte krijg je onbedoeld en ongemerkt binnen. Tijdens een sapkuur zorg je ervoor dat je lichaam de tijd en de mogelijkheid krijgt om de opeenstapeling van gifstoffen af te breken en af te voeren.

Waarom krijgen we te veel schadelijke deeltjes binnen?
Ons lichaam is in staat om stoffen via verschillende manieren op te nemen. De luchtwegen en het spijsverteringsstelsel zijn de twee belangrijkste. Inmiddels is het wijdverspreid bekend dat de lucht die we inademen vervuild is. Uitlaatgassen van voertuigen en fabrieken zijn hier onder andere verantwoordelijk voor. Daarnaast is het voedsel dat we doorgaans eten helemaal niet zo gezond als vaak wordt aangenomen. Met name producten uit de supermarkt zitten vol met deeltjes waarvan de werking onbekend is. Daarnaast zitten er zelfs stoffen in waarvan is vastgesteld dat ze slecht zijn voor het lichaam.

De schadelijke deeltjes in ons voedsel
Wie achterop voedingswaren het etiket leest treft een lange lijst met ingrediënten aan. Deze lijst is langer naarmate een product meer verwerkt is. Een kant-en-klare maaltijd is bijvoorbeeld uitzonderlijk slecht. Hetzelfde geldt voor zaken als ingeblikte soep en pakjes met de basis voor een saus. Maar zelfs producten waarvan door velen wordt aangenomen dat ze natuurlijk zijn zitten boordevol schadelijk stoffen. Groente en fruit zijn overspoten met bestrijdingsmiddelen. Daarnaast is het vrijwel onmogelijk om in een gewone supermarkt een product te vinden zonder conserveringsmiddelen.

Je lichaam is niet in staat om al deze stoffen af te breken
Verschillende organen in het lichaam hebben de taak om giftige stoffen af te breken en uit het lichaam te verwijderen. Maar die zijn niet bestand tegen de grote hoeveelheden schadelijke deeltjes die we heden ten dage binnenkrijgen. Daarom is het uitstekend voor de gezondheid om je lichaam bij deze taak te ondersteunen.

Dit is waarom een sapkuur effectief is
Tijdens een sapkuur drink je een aantal dagen niets anders dan vruchtensap. Die zijn voorzien van extra ingrediënten zodat ze nog gezonder zijn. Via het voedsel dat je eet krijg je geen gifstoffen meer binnen. Hierdoor krijgt je lichaam de tijd om te herstellen en giftige stoffen af te voeren.

Interesse in detoxen? Lees dan meer over sapkuur ervaringen.

Dit bericht is 728 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief