Archieven

Dit bericht is 688 keer gelezen

samenloop1LEKKERKERK – In samenwerking met de bibliotheek in Lekkerkerk verzorgt kunstdocente en kunstenares Ina Hoeneveld twee schilderworkshops op vrijdagmiddag 17 mei. De opbrengst van de workshops gaat naar de actie SamenLoop voor Hoop Krimpenerwaard. Tijdens deze 24-uur wandelestafette zamelen teams geld in voor KWF Kankerbestrijding.

Van 14.00 tot 15.00 uur is er voor volwassenen de workshop ‘bloemen schilderen in aquarel’. Diverse paarse bloemen (kleursymbool van de loop) staan klaar om als onderwerp te worden geschilderd.Kosten voor de workshop inclusief materiaalgebruik, koffie en een koekje zijn 12,50 euro.

Voor kinderen vindt tussen 15.30 en 16.30 uur een workshop fantasiedieren tekenen en schilderen plaats. De fantasie van de kinderen wordt geprikkeld door verhalen te delen en met de kinderen te onderzoeken hoe dieren in je fantasie er uit kunnen zien. Met behulp van collage, teken- en schildermateriaal gaan de kinderen aan de slag. Kinderen van 6 tot en met 12 zijn welkom om bij deze workshop aan te schuiven. Kosten voor de workshop, inclusief materiaalgebruik, en wat lekkers te eten en drinken zijn 10,- euro.

Aanmelden voor één van de workshops kan per e-mail via info@atelierlokaal.nl. Meer info: www.atelierlokaal.nl.

Dit bericht is 688 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief