Archieven

Dit bericht is 1679 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Iedere dag sluiten landen de grenzen, met name voor vliegverkeer. Veel ouders zijn ongerust om hun kinderen die niet naar huis kunnen. Vanaf nu is er een platform waarop tips en informatie met elkaar gedeeld kunnen worden. Onderneemster Orly Trost heeft een facebookgroep voor bezorgde ouders aangemaakt. 

Met haar  lopende project ‘Travel without Luggage‘ is Orly veelvuldig in contact met luchtvaartbedrijven. “Door de coronacrisis is veel ongerustheid ontstaan. Met name bij ouders van kinderen die in verre landen zijn”, maakt de initiatiefneemster bekend aan RTV Krimpenerwaard. “Ik heb het idee opgepakt om een platform aan te maken waarop ouders hun vragen en verhalen kwijt kunnen. Er zitten namelijk nog zoveel jongeren in het buitenland. Het is fijn dat we hiermee de helpende hand zijn.”

Met elkaar weet en bereik je meer. In elk land en op vliegvelden gelden andere regels. Ook praktische zaken kunnen gedeeld worden zoals een tekort aan medicijnen, of hoe te handelen met een beperkt budget. Doordat ouders op deze manier met elkaar verbonden zijn, hebben ze ook steun aan elkaar. 

Dit bericht is 1679 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief