Archieven

Dit bericht is 1155 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Nog voor de definitieve lockdown bundelden BIZ Centrum Schoonhoven en Schoonhoven Partners hun krachten en bedachten zij een plan. Direct na de persconferentie op maandagavond werd de nieuwe, Schoonhovense bezorgdienst via social media gelanceerd. ‘All we need for Christmas is you’, luidt de boodschap.

De bezorgdienst doet een beroep op de particulier om lokaal inkopen te blijven doen. Dankzij de bezorgdienst kunnen ondernemers in de binnenstad zoveel mogelijk same-day-delivery bieden vanuit Schoonhoven. Bovendien brengt de bezorgdienst een vrolijke noot aan de deur: sommige bezorgers zijn namelijk gekleed als kerst elfen.

Particulieren bestellen hun producten via de winkelier zelf. In veel gevallen kan dat per e-mail en via social media als Instagram en Facebook, via (beeld)bellen en soms een website of webshop. Achter de schermen worden alle bestellingen bij de Schoonhovense winkeliers opgehaald door de bezorgdienst en vaak nog dezelfde dag bij de koper bezorgd. Dat kan in Schoonhoven en in de omliggende dorpen Bergambacht, Ammerstol, Vlist, Cabauw, Lopik, Polsbroek en Stolwijk.

Vrijwillige bezorgers gezocht
Aankomende zaterdag wordt huis-aan-huis een flyer bezorgd met bovenstaande informatie. De bezorgdienst hoort graag van enthousiaste mensen die een deel van de bezorgservice op willen pakken. Wie in het bezit is van een rijbewijs en beschikt over tijd en een auto, kan zich opgeven als bezorger van de nieuwe Schoonhovense bezorgdienst via bestuur@bizcentrumschoonhoven.nl.

Foto: Freepik.

Dit bericht is 1155 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief