Archieven

Dit bericht is 3623 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Vorige maand had ze al vanuit huis meegekookt tijdens het programma ‘Proefkoken met Koffietijd’. Tot haar verbazing werd ze vorige week gebeld door de redactie van Koffietijd RTL4. Komende vrijdag 17 januari kookt Jonne Hoogendoorn live op tv vanuit haar eigen keuken.

“Afgelopen vrijdag werd ik gebeld door de redactie van dat programma”, vertelt Jonne in gesprek met RTV Krimpenerwaard. “Ze vroegen of ik het leuk zou vinden om thuis te koken. Dit wordt dan rechtstreeks uitgezonden in het programma Koffietijd.” Lang hoefde de sympathieke bakster, bekend van ‘Aan Tafel’, hier niet over na te denken. Het antwoord was direct ja.

Recept
Vrijdagmorgen rond half acht zal de cameraploeg zich gaan installeren in haar keuken. Presentator Patrick Martens zal zich ook melden om vervolgens om 10.00 uur, samen met Jonne, aan het werk te gaan. De verrichtingen in huize Hoogendoorn zijn vervolgens diverse malen rechtstreeks in de uitzending te zien. “Het recept is bereiden van een vegetarische burger op basis van spinazie en het maken van mayonaise.”

Ervaring
Nerveus voor de uitzending is Hoogendoorn (nog) niet. “Ja, een beetje gezonde spanning is er wel. Ik kan er geen prijs mee verdienen maar het is een onwijs leuke ervaring om mee te maken. Ik krijg een schort van Koffietijd aan en dan is het aan de slag.”

De uitzending van Koffietijd op RTL 4 is vrijdag 17 januari van 10.00 tot 11.00 uur. We wensen Jonne heel veel succes.

Dit bericht is 3623 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief