Archieven

Dit bericht is 871 keer gelezen

61 18999 Tersteeg Hein-004SCHOONHOVEN – Enige tijd geleden hebben de fotografen Rob Glastra en André Korenhof het fotoboek ‘Schoonhovense Portretten’ uitgebracht. Foto’s van inwoners van de Zilverstad, maar ook van passanten die op bezoek waren in de binnenstad. Het boek krijgt nu een vervolg met een expositie in het Zilvermuseum.
Glastra en Korenhof vormen samen het Photo Acedemy Schoonhoven Team, afgekort PASTeam. Vol trots laten zij aankomend weekend een groter publiek kennis maken met de vastgelegde portretten. Naast een aantal levensgrote afbeeldingen worden alle foto’s, ook de niet gepubliceerde, doorlopend geprojecteerd. De beide fotografen zijn aanwezig en signeren de aan te kopen boeken met de Schoonhovense Portretten.  Betalende bezoekers van het museum kunnen het boekwerkje op dat moment tegen gereduceerd tarief aanschaffen. Daarnaast komt een deel van de opbrengst ten goede aan het museum.
De expositie wordt gehouden in het Nederlands Zilvermuseum, Kazerneplein 4 in Schoonhoven. Te bezoeken op vrijdag 29 maart van 17.00 tot 21.00 uur , zaterdag 30 en zondag 31 maart van 11.00 tot 17.00 uur. Op vrijdagavond is het museum gratis toegankelijk vanwege de open avond.

Fotografen Rob Glastra (l) en André Koorenhof

Fotografen Rob Glastra (l) en André Korenhof

Dit bericht is 871 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief