Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1236 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – SGP-Kamerkandidaten hebben vrijdag emmers uitgedeeld aan boeren in hun omgeving. In totaal zijn er in heel Nederland vele honderden emmers uitgedeeld. Marco Oosterwijk, nummer 19 op de SGP-kandidatenlijst, heeft in de Krimpenerwaard bij onder anderen boer Anker in de Vlist en boer Vonk Noordergraaf in Ouderkerk aan den IJssel emmers uitgedeeld.

Ook in Ridderkerk bij de alom bekende ‘zorgboer Gijs’ bracht hij, samen met Ridderkerks kamerkandidaat Rick van de Waerdt een SGP-emmer.

De agrarische sector staat in Nederland onder zware druk, stelt Oosterwijk. “Dat SGP staat pal voor de belangen van onze boeren. Boeren en tuinders zetten zich er letterlijk dag en nacht voor in om voor iedereen voldoende, betaalbaar en veilig voedsel te produceren. Daar zijn we alle boeren dankbaar voor.

De SGP zet zich volgens Oosterwijk altijd in voor de boerenbelangen. “Een stem op de SGP is een pro-boer-stem. Voedsel is van enorm belang en de Nederlandse boeren doen het gewoon enorm goed. Ze verdienen steun in plaats van een bedreiging in hun voortbestaan.”

Boer Anker reageerde positief op de actie: “Zo kennen we de SGP, betrouwbaar en met oog en hart voor de belangen van boeren en hun bedrijven.”

Dit bericht is 1236 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief