Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1027 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – In De Tuyter in Krimpen aan den IJssel wordt zaterdag 16 november een Singer-songwriters avond gehouden.

Singer-songwriter Amado Hogewoning is in 2012 afgestudeerd aan de Herman Brood Academie. Zijn setlist bestaat uit een gebalanceerde wisseling van eigen geschreven ‘easy-listening’ nummers en diverse covers van grote artiesten. Mark Ritsema (musicus, journalist, concertpromotor) is bekend geworden als zanger van de Rotterdamse cultband Spasmodique en Cobraz.

Bram Pescador is bekend in Krimpen als voormalig frontman van de formatie Hangman Jury. Tegenwoordig speelt Bram samen met gitarist Age Kat in de formatie The Sunday Morning Jam Society wiens onlangs verschenen cd Troubled Waters door de pers goed wordt ontvangen. In de Tuyter krijgt Bram ondersteuning van Rob Rietveld (cajon) en Ton Baggerman (gitaar).

De presentatie is in handen van René van Broekhoven (studio Westmaas), die tevens enkele van zijn muziek gerelateerde Facebook columns zal voordragen.

Aanvang: 20.00 uur. Tickets à 10 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via: tickets@cwpkrimpen.nl. Aan de deur is de toegang 12,50 euro, inclusief één consumptie.

Dit bericht is 1027 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief