Archieven

Dit bericht is 2274 keer gelezen

STOLWIJK – Sinterklaas komt zaterdag 23 november weer naar Stolwijk. De goedheiligman wordt samen met zijn pietengevolg rond 14.00 uur verwacht op het Dorpsplein, waar hij wordt verwelkomd door wethouder Janette Hofman.

Het programma start om 13.45 uur. Samen met muziekvereniging De Harmonie zingen de kinderen liedjes om Sinterklaas welkom te heten.

Maar voor het zover is moet er nog wel iets opgehelderd worden, want in alle drukte zijn de pakjes voor Stolwijk zoek. De tijd dringt want het is immers zo weer pakjesavond….

Verder kunnen op het Dorpsplein kinderen onder begeleiding van de vele Pieten weer deelnemen aan de spannende Pietenspelen.

Ter voorbereiding op de intocht is er een speciale Sinterklaaskrant uitgegeven. Deze is verkrijgbaar op de basisscholen en bij de supermarkten in Stolwijk. In de krant staan alle weetjes en verdere details over de komst van de Sint en zijn gevolg naar Stolwijk.

Het Dorpsplein moet zaterdag 23 november vanaf 10.30 uur autovrij worden gehouden in verband met de intocht. Het plein is tot circa 16.30 uur afgesloten voor alle verkeer.

Dit bericht is 2274 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief