Archieven

Dit bericht is 778 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Dit jaar ontvangen ruim 630 kinderen in Krimpenerwaard die bekend zijn bij de welzijnsorganisaties stichting WON, SWOK-Midden, SWOS, Krimpenerwaard Intercultureel (KIC) en Stichting Leergeld Krimpenerwaard via Actie Pepernoot een sinterklaascadeau.

De gemeente Krimpenerwaard heeft hiervoor een financiële bijdrage geleverd. Zo wordt 5 december ook voor kinderen uit gezinnen met weinig financiële middelen een leuk feestje, zo is de gedachte.

De jaarlijkse Actie Pepernoot is een actie van Nationaal Fonds Kinderhulp en is bedoeld om tijdens de feestdagen cadeautjes voor kinderen in armoede te verzorgen. Gemeente Krimpenerwaard wilde hen net als vorig jaar graag een extraatje geven en vroeg de welzijnsorganisaties en Leergeld om deze actie opnieuw te verzorgen. De organisaties konden online sinterklaascadeaus bestellen en opsturen naar de gezinnen.

Mark Schutjens, directeur-bestuurssecretaris van Stichting Leergeld is erg blij met deze geslaagde actie. “Het is de missie van Leergeld om elk kind mee te laten doen en juist tijdens de feestdagen is dit voor veel kinderen lastig. Dankzij Actie Pepernoot van Nationaal Fonds Kinderhulp, KIC, SWOK-Midden, SWOS, WON, Leergeld, Gemeente Krimpenerwaard en de inzet van alle vrijwilligers, zijn we gezamenlijk weer een stukje dichter bij ons doel gekomen.”

Dit bericht is 778 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief