Archieven

Dit bericht is 1633 keer gelezen

STOLWIJK – De sinterklaasintocht in Stolwijk gaat zaterdag 20 november door met een aangepast programma. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het geplande defilé op het Dorpsplein geschrapt uit het programma.

De eerder aangekondigde rondrit gaat wel door en wordt zelfs iets uitgebreid. Sint en zijn Pieten vertrekken om 13.30 uur voor een toer door het dorp. Met de paarden Ozosnel en Ozoslim voor de koets kunnen kinderen langs de route toch nog genieten van Sint en zijn hele gevolg.

De route staat op de Facebookpagina ‘Sinterklaas Intocht Stolwijk’ en ook de meegereisde Pieten zullen er zeker voor zorgen dat de komst van de Sint in de diverse straten niet onopgemerkt blijft.

Langs de route kunnen de kinderen hun kleurplaten afgeven aan de Pieten welke ze mee zullen nemen want er zijn fraaie prijzen te winnen. Ook delen ze onderweg wat lekkers uit wat ze in Spanje al hebben verpakt in afgesloten zakjes. Voor de kinderen met een glutenintolerantie is de Glutenvrije Piet aanwezig om hen van glutenvrije en lactosevrije kruidnoten te voorzien.

Dit bericht is 1633 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Sinterklaasintocht Stolwijk aangepast: defilé geschrapt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief