Archieven

Dit bericht is 5348 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – Aan de Markt in Krimpen aan de Lek opende deze week een nieuwe cafetaria. Op de locatie waar tot voor kort De Aardappel gevestigd was, opende Pieter Hoogendoorn een nieuwe snackbar die deel uitmaakt van de Snacksons keten.

Snacksons is een afgeleide van Snackpoint, een landelijke organisatie van restaurateurs die één of meer cafetaria’s runnen waarin een uitgebreider assortiment over de toonbank gaat dan in een gemiddelde snackbar. Te denken valt aan complete maaltijden waaronder vlees- en visschotels en vegetarische varianten op het gebruikelijke assortiment.

Pieter is met zijn vestiging in Ammerstol al jaren aangesloten bij Snackpoint en dik tevreden over het concept. “Snacksons is wat minder uitgebreid als het om het aantal gerechten gaat, maar heeft zeker meer te bieden dan een gemiddelde snackbar”, vertelt hij enthousiast.

Snackpoint Krimpen is behalve op maandag iedere dag geopend van 16.00 tot 21.00 uur en bezorgt desgevraagd ook thuis. Telefonisch bestellen kan tijdens de openingsuren via (0180) 223003.

Dit bericht is 5348 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief