Archieven

Dit bericht is 2157 keer gelezen

LEKKERKERK – In Lekkerkerk is een snorfietser zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het ongeval gebeurde zondagmiddag aan de Van Zoestkade.

Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatse om eerste medische hulp te verlenen. Het slachtoffer is vervolgens overgebracht naar een ziekenhuis,

Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend. De politie doet onderzoek.

Dit bericht is 2157 keer gelezen

Deel dit:

2 Reacties op Snorfietser zwaargewond bij ongeval Lekkerkerk

  • Allereerst alle sterkte voor beide bestuurders

    Ik hoop vooral dat dit de gemeente nu eindelijk eens laat inzien dat de veiligheid op deze kruising sterk te wensen over laat. De 30 km-zone op de Voorstraat is een farce, want alles wat harder kán rijdt er ook harder. Gehandhaaft wordt er toch niet, en fysieke belemmeringen zijn eveneens niet aanwezig.
    Verder staan er m.n. ‘s avonds en in het weekend volop auto’s geparkeerd op de kruising en het begin van Schuwacht, die niet alleen de ruimte maar vooral het zicht beperken. Zo lijkt het al gauw dat je bijv. met je scootertje door kan rijden, en lig je het volgende moment onder de auto van een tegenligger.
    Verder is het voor bestuurders die vanaf Schuwacht richting Voorstraat rijden vaak niet duidelijk dat verkeer van de Van Zoestkade voorrang heeft (= van rechts op gelijkwaardige kruising), wat al tot diverse bijna-aanrijdingen, schrik-reacties en agressief weggedrag heeft geleid.

    Beter laat dan nooit…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief