Archieven

Dit bericht is 1837 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Het Eurovisie Songfestival dat volgend jaar mei in Rotterdam neerstrijkt, biedt een uitgelezen kans om Krimpenerwaard als buurgemeente op de kaart te zetten, zo is de VVD van mening.

“Honderden miljoenen televisiekijkers en duizenden bezoekers; horeca, winkeliers en ondernemers in Krimpenerwaard kunnen hier zeker van profiteren”, aldus raadslid Marco Oudshoorn.

Wethouder Jan Vente geeft aan dat de gemeente reeds het initiatief heeft genomen om met recreatie-ondernemers en de overkoepelden organisatie Krimpenerwaard Partners in gesprek te gaan. “Over of er wel of niet een budget beschikbaar wordt gesteld, doe ik op dit moment nog geen uitspraak. Eerst kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Als er voorstellen komen, worden deze in de raad besproken.”

Krimpenerwaard heeft een verbintenis met de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, maar is daar niet officieel lid van. Vente: “We zijn wel ambtelijk aanwezig bij vergadering als het over economie gaat, waaronder dus ook recreatie. Dus wij kunnen daar waar mogelijk partneren. Dat zullen we zeker niet nalaten als er kansen komen voor de buurgemeenten van Rotterdam.”

Dit bericht is 1837 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief