Archieven

Dit bericht is 1956 keer gelezen

GOUDERAK – Speeltuinvereniging Het Klaverweitje is in 1961 opgericht, al 61 jaar een begrip in Gouderak.  Vele gouderakkers hebben hier herinneringen liggen en vaak uren doorgebracht. Deze herinneringen moeten levend gehouden worden en de huidige jeugd moet de kans krijgen om zelf zulke mooie herinneringen te maken, dit hoopt het huidige bestuur van de vereniging te kunnen waarborgen.

In juni 2022 hebben zij met elkaar het bestuurstokje overgenomen en doen zij hun best om maandelijks een activiteit aan te bieden en om de speeltuin veilig en schoon te houden.

Een speeltuin onderhouden kost geld, en het Coöperatie fonds van De Rabobank heeft besloten de speeltuinvereniging een mooie subsidie van €2000,- toe te  kennen die zij gaan gebruiken om de toestellen weer in goede conditie te krijgen zodat het speelplezier vergroot wordt, en zij weer vele leuke activiteiten in een veilige speeltuin kunnen organiseren.

Lid worden?
Wist u al dat u lid kunt worden voor 15 euro per jaar? Of zelfs donateur vanaf 7.50 per jaar? En wist u dat het honk gehuurd kan worden voor feestjes?
Neem voor vragen gerust contact op met het bestuur van Speeltuinvereniging “Het Klaverweitje”

Dit bericht is 1956 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief