Archieven

Dit bericht is 923 keer gelezen

STOLWIJK- De Speelweek Stolwijk gaat bijna weer van start. Vanaf maandag 15 augustus tot en met vrijdag 19 augustus zijn weer volop activiteiten te beleven voor de Stolwijkse schooljeugd op de hennepakkers in Stolwijk. Hier kunnen de tentjes worden opgezet en staat de week in het teken van Studio Speelweek.

Alle activiteiten zijn gelinkt aan bekend programma’s van tv waarin de jeugd zich naar hartenlust kan uitleven.

Maandag 15 augustus kunnen vanaf 7:00 uur de tentjes opgebouwd en ingericht worden. De kinderen worden vervolgens om 10:00 uur verwacht in Ons Polderbad voor de waterspelen. In de middag moeten ze alles uit de kast halen om de ware Alleskunner te kunnen worden.

Om 19 uur in de avond wordt de Speelweek officieel geopend op het terrein ‘de Speelweek Boulevard’ waarna de brandweer het vuurtje komt doven met diverse onderdelen om een brandweerdiploma te kunnen behalen.

Dinsdag
Op de dinsdag wordt er gestart om 9.30 uur met ‘Heel Speelweek Knutselt.’ Als beloning worden er vanaf 13 uur pannenkoeken gegeten om in de middag op zoek te gaan naar een regisseur. Er is een stukje film kwijtgeraakt en aan jullie de opdracht dat stukje film terug te krijgen.

In de avond is iedereen welkom in de Studio Speelweek waar een ieder zijn kennis wordt getest. Dus bereid je goed voor en help jouw jurylid naar de grote winst. Na al deze spanning gaan we de nacht in met een nachttocht in de polder waarna de kinderen moe en voldaan lekker kunnen gaan slapen in hun tent.

Woensdag
Woensdagmorgen moeten de deelnemers weer vroeg uit bed, want om 7 uur staan de poorten van het zwembad Ons Polderbad open om na een spannende nacht weer fris en vrolijk aan de nieuwe dag te beginnen.

Na het ontbijt gaan we nog even lekker slapen en zijn de kleuters aan de beurt met de kleuterochtend. Deze ochtend is voor de kinderen die niet deelnemen aan de Speelweek. We gaan samen met Dora op zoek naar het eindpunt, knutselen met het zandkasteel en knuffelen met de dieren bij Freek ’s wilde wereld.

In de middag kunnen de deelnemers vanaf 13:30 uur op zoek naar De Mol. Een actieve middag waarbij liegen en bedriegen je naar de overwinning kan helpen. Vanaf 16:00 uur is er de Vis tv met ondersteuning van de Mooiweer Vissers en proberen we de grootste vissen te vangen.

Donderdag
Op de donderdag schakelen we over naar Studio Sport voor de warming up. Daarna staat Heel Stolwijk fietst op het programma. De jeugd fiets hierbij ook voor het goede doel en kunnen zich laten sponsoren. De uitslag daarvoor wordt vrijdagmiddag bekendgemaakt.

Na alle inspanning staat aan het eind van de middag de patat klaar en maken we ons op voor het Kind-ouder spel ‘Last family standing’ in de avond. Zij strijden voor de wisselbeker door het loodzware parcours vol hindernissen af te leggen.

Vrijdag, slotdag
Vrijdag is de slotdag van de speelweek en dan heeft de organisatie nog een spektakel in petto voor de deelnemers met Wipe Out en het Jachtseizoen. Tussen de middag komt de Stolkse Grillmaster langs om iedereen weer te voorzien van een heerlijke burger.

De Speelweek Stolwijk wordt op vrijdagavond 19 augustus afgesloten met de Stolkse pyjamaparty. Ben jij de beste bakker van Stolwijk? Neem dan je allerbeste baksel mee en laat deze keuren door André, Janny en Robèrt. Deze avond maken we bekend naar welke goede doelen de opgehaalde bedragen gaan van de fietstocht. Ook zal de trekking van de loten deze avond plaats vinden.

Wil je meer informatie over de Speelweek Stolwijk kijk dan op de website op www.speelweekstolwijk.nl
 

Dit bericht is 923 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief