Archieven

Dit bericht is 734 keer gelezen

spirit1OUDERKERK A/D IJSSEL – Spirit en SVS hebben zaterdag op het koude, winderige en natte sportpark in Ouderkerk aan den IJssel met 1-1 gelijk gespeeld. Of daar iemand tevreden mee was, valt te betwijfelen. Want beide ploegen schieten niets op met de puntendeling.

Aan de andere kant verdiende deze wedstrijd ook geen winnaar. Beide ploegen kregen kansen, benutten niet hun grootste kans en hadden beiden lange fasen van slecht spel met foute passes en verkeerde keuzes.

Uiteindelijk wist eerst SVS het doel te vinden en moest Spirit alles in het werk stellen om de wedstrijd niet te verliezen. Met extra aanvallende spelers kwam een klein kwartier voor tijd de gelijkmaker. Mick Veldhoen kopte de bal over de Capelse doelman.

Toch is er wel goed nieuws te melden vanuit het Spirit kamp. Donderdag trainde Stefan Bitter weer mee en maakte hij zaterdag zijn rentree na een wekenlange blessure en zat Kevin Kriek op de bank na een week ‘vaderschapsverlof’. Trainer Richard van Cappellen zal weer keuzes kunnen gaan maken met welke basis hij start tegen Vitesse Delft, dat zaterdag om 15.00 uur in Ouderkerk Spirits tegenstander is.

Door Eric de Vendt.

Dit bericht is 734 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief