Archieven

Dit bericht is 1006 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL – In navolging van 2018 en 2019 heeft voetbalvereniging Spirit ook de derde editie van de Hollandsche IJssel Cup gewonnen. Het toernooi, waaraan de selecties van JO15, JO17 en JO19, alsmede ook het eerste en tweede team van cvv Zwervers, SVS, DCV en Spirit deelnemen, werd dit jaar afgesloten op het sportcomplex in Ouderkerk.

Dit jaar was Spirit oppermachtig. Alle wedstrijden, met uitzondering van de wedstrijd van het eerste team tegen cvv Zwervers uit Capelle, werden winnend afgesloten. Zwervers, dat in de voorronde een keer gelijkspeelde en de rest won, zag op de finaledag geen wedstrijd te winnen. In de eindstand kwam SVS zelfs haar plaatsgenoot voorbij. DCV eindigde op de laatste plaats met slechts drie punten. De hoofdmacht van de Krimpenaren won met 2-0 van SVS.

In de strijd om de Penalty Bokaal waren de verschillen kleiner. Spirit won deze bokaal ook, maar het verschil met de tweede plaats was slechts vijf doelpunten. Spirit schoot 41 keer raak vanaf elf meter. Cvv Zwervers en SVS deden dat 36 keer. DCV trof 34 keer het doel.

Eerlijkheidshalve deed de ploeg uit Krimpen dat wel met minder strafschoppen. DCV kon geen JO19 team laten deelnemen. In deze leeftijdsklasse werd nu een minitoernooi gespeeld, waarbij drie keer een wedstrijd werd gespeeld van 45 minuten. Ook na deze mini-wedstrijden werden penalty’s genomen.

Dit bericht is 1006 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief