Archieven

Dit bericht is 608 keer gelezen

Timme van Hof brengt Spirit met de 1-1 terug in de wedstrijd.

Timme van Hof brengt Spirit met de 1-1 terug in de wedstrijd.

OUDERKERK A/D IJSSEL – Spirit heeft de laatste thuiswedstrijd van 2018 met 3-1 gewonnen. Tegen Vitesse Delft werd het verschil pas gemaakt in de tweede helft.

Spirit startte niet scherp en keek al vroeg in de wedstrijd tegen een achterstand aan. Al binnen tien minuten werd weifelend optreden door de ploeg uit Delft afgestraft. De vroege tegengoal bezorgde de tegenstander vertrouwen, dat de bezoekers ook al hadden meegenomen van hun overwinning van een week eerder op SSS (2-0). Ondanks pogingen van Spirit om terug in de wedstrijd te komen, waren de grootste kansen voor Vitesse Delft. De Ouderkerkers mochten dan ook blij zijn dat er met rust ‘slechts’ 0-1 op het scorebord stond.

In de tweede helft was er een beter Spirit te zien. Er was meer wilskracht en Vitesse Delft kwam nauwelijks meer in het spel voor. Na bijna een uur spelen scoorde Timme van Hof de gelijkmaker. Een voorzet uit een vrije trap van Eric Jansen werd bij de tweede paal ingetikt.

In de 65e minuut kwam Spirit op voorsprong. Tim van der Zee was niet zelfzuchtig en legde de bal klaar voor de net ingevallen Mick Veldhoen (2-1). In de slotfase maakte Tim van der Zee een einde aan de onzekerheid en bepaalde de eindstand op 3-1.

Door Eric de Vendt.

Dit bericht is 608 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief