Archieven

Dit bericht is 913 keer gelezen

sportideeKRIMPENERWAARD – Voetbalvereniging Spirit heeft het ‘Beste Sportidee van de Krimpenerwaard’. De voetbalvereniging uit Ouderkerk aan den IJssel ontving daarvoor dinsdagavond in de studio van RTV Krimpenerwaard een cheque van vijfhonderd euro uit handen van wethouder Lavinja Sleeuwenhoek.

Spirit wil samen met de andere voetbalverenigingen meisjesvoetbal beter op de kaart zetten en beter faciliteren.

In totaal waren er vier ideeën van sportverenigingen uit Krimpenerwaard genomineerd. De andere gegadigden waren badmintonclub Blue Sky uit Bergambacht, badmintonclub Shuttlek uit Krimpen aan de Lek en Jeu de Boulesvereniging Nederlek. Ook zij gaan met een kleine prijs naar huis op hun idee uit te voeren.

Het Beste Sportidee van de Krimpenerwaard is een initiatief van Team Sportservice Krimpenerwaard en RTV Krimpenerwaard. Sportverenigingen konden ideeën inbrengen om hun sport op de kaart te zetten en niet-sporters aan het sporten dan wel bewegen te krijgen. Dinsdagavond kwamen de vier genomineerde finalisten naar de studio van RTV Krimpenerwaard om te horen wie door de jury tot uiteindelijke winnaar werd gekozen.

Een registratie van de finale is vanaf donderdag te zien op televisie bij RTV Krimpenerwaard en nu al op het YouTube-kanaal van de omroep.

Dit bericht is 913 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief