Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 545 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Zondagmiddag 5 juni organiseert Schoonhoven Klassiek haar eerste openluchtconcert na een pauze van twee jaar vanwege corona. In het Schoonhovense stadspark zal tussen 15.00 en 17.00 uur de band One after 909 zorgen voor een ware Beatles Revival. Welke Beatlessongs kun jij zo meezingen?

One After 909 is één van de beste en populairste Beatles tributebands van Nederland. Afgelopen jaren is de bekendheid van de band van lokaal naar nationaal en zelfs internationaal gegroeid. Zo speelden zij in de bakermat van The Beatles ‘The Cavern Club’ in Liverpool, de Indra Club in Hamburg en op de internationale Beatles dag in Mons, België. Ook in eigen land trekt de band muziekliefhebbers naar steeds grotere zalen en theaters. De band heeft een grote schare fans en kenmerkt zich door een authentieke vertaling van ruim 100 songs van The Beatles. Niet alleen de gelijkklinkende stemmen van John, Paul, George en Ringo maar vooral het enthousiasme is wat elk optreden van ‘One After 909’ tot een feest maakt!

Voor wie niet bekend is met het concept: iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Neem gerust je vrienden, een kleedje of een stoeltje mee! Claudia en Bert van ‘De Engel Op Lokatie’ verzorgen zoals altijd de catering. Tijdens het concert gaat de organisatie met de pet rond voor een vrijwillige bijdrage.

Zing of swing je mee? In het park mag het allemaal!
Al jaren zijn de zomerse Springerparkconcerten in Schoonhoven een echte publiekstrekker. De Springerparkconcerten in Schoonhoven beginnen om 15:00 uur en zijn gratis toegankelijk. Kijk op www.schoonhovenklassiek.nl voor meer informatie over dit evenement.

Dit bericht is 545 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Springerparkconcert gaat los met Beatles-revival

  • Na de Analogues de band”One After 909″Ik ben er heel benieuwd naar en laat me verrassen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief