Archieven

Dit bericht is 1152 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – Het Springerparkconcert van Schoonhoven gaat ‘on tour’ en strijkt zaterdag 15 juni neer in Krimpen aan de Lek. Op het terrein naast het Cultuurhuis treedt tussen 17.00 en 19.00 uur ‘S avonds Als Het Donker Wordt, kortweg SAHDW, op.

Al jaren zijn de zomerse Springerparkconcerten in Schoonhoven een echte publiekstrekker. Na het samengaan met de omliggende kernen tot één gemeente Krimpenerwaard wilde de organisatie ook de inwoners van deze kernen laten kennismaken met het fenomeen. Daarom gaat het concert al een paar jaar ‘on tour’ met een swingend evenement in de Krimpenerwaard. Het initiatief krijgt dit jaar een vervolg in Krimpen aan de Lek.

SAHDW heeft zich gespecialiseerd in het ‘in een akoestisch jasje steken’ van Engelstalige hits. En daar zit veel muziek uit de top 2000 tussen. Elk optreden van SAHDW is zowel voor de ‘oudere jongeren als de jonge ouderen’ één groot feest van herkenning.

Arrangementen van nummers van bands als The Beegees, The Hollies, The Moody Blues, The Beatles, Venice, The Eagles en zelfs Kiss worden bij tijd en wijle volledig, maar altijd met veel respect voor het origineel, omgebouwd naar een geheel eigen SAHDW-geluid.

De toegang is gratis. Bezoekers mogen zelf een kleedje of een stoeltje meenemen. Brasserie De Markt verzorgt de catering en bij slecht weer is het concert binnen in het Cultuurhuis. Tijdens het concert gaat de organisatie met de pet rond voor een vrijwillige bijdrage.

Dit bericht is 1152 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief