Archieven

Dit bericht is 1051 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Liefhebbers van comedy kunnen zaterdag 25 januari hun hart weer ophalen.

De Cultuurwerkplaats Krimpen presenteert een line up van veel gevraagde en gevierde comedians onder wie Arie Koomen, Paul London en Jeroen Pater.

De optredens worden aan elkaar gepraat door MC Wouter Monden. Het wordt een mengelmoes van verschillende stijlen.

Arie Koomen was een van de eerste stand-up comedians van Nederland en veroverde de theaters met de vernieuwende comedy van Arie & Silvester. Hij is te vinden op comedy-avonden door heel het land met zijn kenmerkende stijl vol Amsterdamse gogme.

Paul London is begonnen met stand up comedy in Nieuw-Zeeland. Na zijn Nieuw-Zeelandse avontuur is hij de Nederlandse podia opgeklommen. Paul is een verhalenverteller en ras-entertainer met scherpe observaties en soms een rauw randje.

Jeroen Pater is een van de beste en meest gevraagde stand-up comedians van Nederland. Kenmerkend zijn zijn slimme grappen over relaties, het harde leven van rondreizend artiest en de kwaadaardige genialiteit van…..katten!

Wouter Monden speelt zijn solovoorstelling ‘Zomaar’ in theaters in heel het land. Daarnaast is hij publieksopwarmer voor tv-programma’s zoals ‘Zondag met Lubach’. Hij schreef mee aan ‘Dit Was Het Nieuws, Is Er Een Dokter In De Zaal en The Roast of Johnny de Mol’.

Locatie: ontmoetingscentrum de Tuyter, Nachtegaalstraat 8 in Krimpen aan den IJssel. Aanvang: 20.30 uur.

Kaarten kosten vijftien euro (inclusief een consumptie) en zijn verkrijgbaar via www.cwpkrimpen.nl of door te bellen of whatsappen met 06-22640541. Kaarten aan de zaal: 17,50 euro.

Dit bericht is 1051 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief