Archieven

Dit bericht is 1158 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Onder de titel ‘Stem van Krimpen zijn we allemaal’ heeft de lokale partij Stem van Krimpen haar verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart gepresenteerd.

Lijsttrekker Wilco Slotboom-Zeedijk: “Het vertrouwen in de politiek is nog meer aan het afnemen. Daarom is het belangrijk om beslissingen te nemen met en niet voor inwoners. Er moet meer ruimte zijn voor jong en oud om invloed te hebben. Onze inzet blijft het opkomen voor alle inwoners en hun belangen in Krimpen aan den IJssel.”

Vervolgens: “Wij staan niet boven, maar tussen de inwoners. Op ons kunnen inwoners rekenen: Stem van Krimpen zijn we allemaal. Jong en oud, bij ons staat de inwoner centraal en heeft iedereen een stem.”

“Uiteraard hebben we speerpunten bepaald voor de komende periode. Daarnaast hebben we terugkijkend veel bereikt voor Krimpen. De winkels mogen alle dagen van de week open, er komt een calisthenics park, de geluidschermen langs N210 zijn geplaatst, er is versneld een voetpad naast een fietspad aangelegd in Lansigh Zuid en er is een onderzoek gestart naar verruiming van de openingstijden van de Algerabrug. Verder dienden we moties en amendementen in: voor een regenboogvlag, actie tegen Geweld tegen vrouwen en meisjes, we haalden de tentoonstelling ‘Open over depressiviteit’ naar Krimpen en het Voorzieningenfonds voor volwassenen is gewaarborgd. Te veel om op te noemen, dus kijk gerust op onze website voor een overzicht en ons nieuwe programma Stem van Krimpen zijn we allemaal”, besluit Wilco Slotboom-Zeedijk.

Dit bericht is 1158 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief