Archieven

Dit bericht is 1260 keer gelezen

STOLWIJK – De verschillende verenigingen die in Het Kwartier hun activiteiten hebben zijn in de afgelopen periode vanwege de coronamaatregelen genoodzaakt geweest hun voorbereidingen en voorstellingen uit te stellen.

Gedurende de afgelopen weken echter zijn diverse gebruikers van Het Kwartier weer teruggekeerd en is er avond aan avond weer volop culturele activiteit. De theateragenda biedt dan ook verschillende optredens in de komende maanden.

Om de nieuwe start luister bij te zetten hebben de twee Stolwijkse toneelverenigingen Excelsior en Toreca twee avonden ‘Stolwijk Bruist Theater’ in voorbereiding. Hun jaarlijkse toneelproducties zijn uitgesteld tot 2022, maar de twee toneelgroepen gaan op vrijdag 19 en zaterdag 20 november alvast enkele komische eenakters spelen. Ook de groep ‘Excelsior-Teens’ (voortgekomen uit de Excelsior-Kids) treedt op beide avonden op met een eenakter.

Daarnaast zijn er muzikale bijdragen van Clear Notes, een popkoor en een koor van leerlingen van het Cultuurstation onder leiding van Marlou Koevoets.

De beide avonden beginnen om 19.30 uur, tickets zijn verkrijgbaar bij Het Kwartier (op werkdagen) of te reserveren via nieuws@hetkwartierstolwijk.nl.

Dit bericht is 1260 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief