Archieven

Dit bericht is 1521 keer gelezen

BERGAMBACHT – “Eindelijk weer een Straatwroeterskamp zoals we die het allerliefste zien. Want er gaat natuurlijk niets boven een week lang bouwen aan je eigen hut!” Zo begint de voorzitter van Buurtvereniging Uitbreiding Dorp Stef Verhoek zijn voorwoord in het programmaboekje van het Straatwroeterskamp in Bergambacht. 

Zaterdagavond 15 augustus start het kamp met een openingsfeest (16+) met een optreden van de band ‘Mag het wat zachter’ en Dj Brosiaz & MC Mario. Zondag is er een tentdienst voor jong en oud. Op maandag is het dan tijd voor de start van de huttenbouw. Vanaf 6 uur ‘s ochtends is het terrein open en kunnen de kinderen aan de slag. Donderdag om 12:00 uur is de prijsuitreiking van het huttendorp waarbij er rekening gehouden wordt of de hutten door de kinderen zelf zijn gebouwd of dat ze hulp hebben gehad van hun ouders.

Activiteiten
Naast het hutten bouwen zijn er voor de kinderen nog vele andere activiteiten te doen waaronder BABS’s Got Talent (zie hier de uitzending van 2020), Archery Tag, Bubbelbal, Escape Rooms, Minivoetbal, Zeskamp, Dans klas en natuurlijk de dropping op vrijdagavond (Beelden van 2019 vind u hier).

Voor het volledige programma kunt u kijken op de website van Buurtvereniging Uitbreiding Dorp. 

Dit bericht is 1521 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief