Archieven

Dit bericht is 1480 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Het Streekmuseum aan de IJsseldijk 312 in Krimpen aan den IJssel houdt zaterdag 15 juni van 10.00 tot 16.00 uur een zomerevenement en taxatiedag.

Op het erf en in de tuinen van het museum staan kraampjes met streekproducten, handwerk, groen, speelgoed en brocante en nog veel meer.

Er is een demonstratie van het oude ambacht van het ’touwslaan’ op de touwbaan door de heer Roest van de befaamde touwslagersfamilie; kinderen kunnen naar hartenlust spelen met het ouderwetse buitenspeelgoed, zodat ouders en grootouders rustig kunnen rondkijken en snuffelen.

Tevens is het mogelijk oude spullen te laten taxeren door een echte taxateur. Inschrijven is noodzakelijk en kan van te voren via: info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl. De inwendige mens wordt niet vergeten: hapjes en drankjes zijn volop te verkrijgen. In de snoepwinkel van het museum is oud-Hollands snoep verkrijgbaar, net als jams, kaasjes, kaarten en pannenkoekenmeel. In de koffiehoek is er koffie, thee met taart verkrijgbaar.

Het museum is op deze dag vrij toegankelijk.

Dit bericht is 1480 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief