Archieven

Dit bericht is 1347 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Het Streekmuseum in Krimpen aan den IJssel opent vanaf dinsdag 2 juni weer haar deuren. Echter wel op een aangepaste manier, gebaseerd op het protocol van de Museumvereniging.

Het Streekmuseum is open voor gezonde bezoekers op afspraak op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur. “We ontvangen alleen individuele bezoekers en ‘gezelschappen’ – mensen die gezamenlijk een huishouden voeren of een sociale eenheid vormen, zoals een gezin, partners of huisgenoten”, licht Cindy Snoeck namens het museum toe.

Bezoekers kunnen de afspraak maken per e-mail: info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl of via een formulier op www.streekmuseumkrimpenerwaard.nl. Daarna ontvangt men een mail of wordt gebeld door een medewerker om het tijdstip van het bezoek verder af te stemmen. “Bezoekers zonder afspraak kunnen helaas niet ontvangen worden.”

De normale toegangsprijzen gelden en de betaling geschiedt per pin of contactloos. De winkel is beperkt open en er is geen rondleider aanwezig. De baliemedewerker overhandigt bezoekers een informatieblad met informatie over alle ruimten en vele voorwerpen in het museum, zodat men zelfstandig rond kan kijken.

“We vragen bezoekers de aangegeven route te volgen en de anderhalve meter afstandsregels in acht te nemen. Ook is er per ruimte aangegeven wat het maximum aantal personen is dat in deze mag verblijven.”

Dit bericht is 1347 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief