Archieven

Dit bericht is 824 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Liefhebbers van ambtelijke streekproducten kunnen vrijdagmiddag hun hart ophalen in gebouw De Schakel aan de Schoolstraat in Bergambacht. Tussen 14.00 en 16.00 uur vindt daar een proeverij plaats met producten uit de Krimpenerwaard. De organisatie is handen van Streekwinkel Krimpenerwaard in samenwerking met lokale boeren, telers en andere ambachtelijke producenten.

De streekwinkel is er ‘voor en door de Krimpenerwaard’; een winkel waar lokale streekproducten worden verkocht. Maar de Streekwinkel heeft ook een sociaal gezicht. Zo vinden er diverse sociale activiteiten plaats en wordt de streekwinkel gerund door vrijwilligers. Ook mensen die het werken binnen de streekwinkel als re-integratieplek willen gebruiken zijn van welkom.

Voor alle inwoners organiseert de streekwinkel maandelijks een activiteit zoals een proeverij, een lezing, een workshop.

De Streekwinkel is nog geen ‘echte winkel’, maar is op vrijdagmiddag te vinden in De Schakel (Schoolstraat 24, Bergambacht). Klanten kunnen hun wekelijkse boodschappen of cadeaupakketten bestellen via de website (of evt. via een bestelformulier) en deze op vrijdagmiddag afhalen óf laten thuisbezorgen in de Krimpenerwaard. Op vrijdagmiddag staat de koffie en thee altijd klaar en is er altijd ruimte voor een gezellig praatje.

Meer weten over de Streekwinkel Krimpenerwaard? Of alle producten die er in de Krimpenerwaard te vinden zijn? Kijk dan eens op de website of bel naar 06-24226878.

Dit bericht is 824 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief