Archieven

Dit bericht is 2484 keer gelezen

REGIO – Veel bijrijders en chauffeurs kijken reikhalzend uit naar zaterdag 20 juni. Dagelijks wordt wel ergens de vraag gesteld “hoeveel nachtjes slapen nog?” Echter woensdagavond kwam het definitieve besluit dat de geplande, tweede editie van de Truckrun niet doorgaat.

“Heel erg jammer dat het evenement niet door kan gaan”, aldus een duidelijk teleurgestelde Michael de Hoog. Als voorzitter van de Truckrun Krimpenerwaard meldde hij het slechte nieuws aan RTV Krimpenerwaard. Woensdagavond heeft het bestuur de knoop doorgehakt.

“We weten dat we veel hartjes breken bij mensen met een beperking. Als gevolg van de corona-maatregelen kunnen wij niet tot na 1 juni wachten tot er een definitieve vergunning komt. Beter is het om het nu af te blazen en mogelijk in het najaar een nieuwe datum te prikken”, aldus de Hoog.

In een donderdagmorgen ontvangen persbericht laat het bestuur weten:

Zoals veel evenementen geen doorgang kunnen vinden in deze onzekere tijd, heeft het bestuur van Stichting Truckrun Krimpenerwaard besloten om zelf de keuze te maken. Daar wij werken met mensen uit een risicogroep kunnen wij het ons als stichting niet permitteren om ons geweldige evenement door te laten gaan op de geplande datum.

Dit houdt echter niet in dat wij niet druk bezig zijn om te kijken naar alternatieve data, verderop in het jaar. Hier wordt intern hard aan gewerkt, in overleg met diverse gemeenten. De loting van chauffeurs zal ook worden uitgesteld totdat er meer duidelijkheid is over de nieuwe datum.

Voor nu kunnen wij jullie helaas niet meer informatie geven als: Geplande Truckrun Krimpenerwaard kan geen doorgang vinden op 20 juni 2020. Gezocht wordt naar een alternatieve datum verderop in het jaar – maar nog niets is zeker. Wij hopen jullie hier binnen 6 a 7 weken meer duidelijkheid over te kunnen geven.

Voor nu wensen wij u vooral veel gezondheid en wijsheid toe.

Dit bericht is 2484 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief