Archieven

Dit bericht is 914 keer gelezen

LEKKERKERK – Al 15 jaar een succesvol concept: de stroopwafelactie van KdO Lekkerkerk. Jaarlijks gaan de leden van deze vereniging in oktober langs de deuren in hun dorp om inwoners van heerlijke stroopwafels te voorzien. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de vereniging.

“Als de leden hun wijk af hebben, wacht altijd zo’n lekkere stroopwafel: daar wordt reikhalzend naar uitgekeken”, lacht Netty Hendriks. Ze is 15 jaar geleden gestart met het opzetten van de stroopwafelactie en organiseert dit jaar ook de jubileumeditie. Die wordt, in verband met de coronamaatregelen, anders opgezet dan voorgaande jaren.

“Dit jaar vonden we het niet verantwoord om onze leden langs de deuren te laten gaan. Daarom hebben we de samenwerking opgezocht met de lokale ondernemers. De stroopwafels zijn te koop bij Coop de Haaij, AH Slingerland en Tankstation de Boezem. Onze leverancier Vrolijk Stroopwafels heeft een kraam en tentjes beschikbaar gesteld die we op kunnen zetten op deze locaties. Op woensdag 7, vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober staan onze leden in de kraampjes. Natuurlijk hopen we zoveel mogelijk stroopwafels te verkopen om een mooi bedrag op te halen voor de vereniging.”

De pakjes zijn te koop voor 2,50 euro per stuk, drie pakjes kosten 7,- euro en échte stroopwafelliefhebbers kunnen een hele doos van vijftien pakjes kopen voor 35,- euro.

Dit bericht is 914 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief