Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 2806 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL –
Astridt de Reuver, Tessel Huisman en Julie Kleinekoort zijn helemaal happy met hun nieuwe studio in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Schaardijk. Het ziet er dan ook schitterend uit. Ruim opgezet, mooi ingericht, indrukwekkende toestellen van eikenhout, veel parkeergelegenheid en als kers op de taart een adembenemend uitzicht over de Hollandsche IJssel.

“We hebben hier drie keer zoveel ruimte als in ons vorige pand aan de Kortlandstraat”, glundert Astridt. Zij begon daar vijf jaar geleden Happy Healthy Women, een studio waar mensen terechtkunnen die onder persoonlijke begeleiding willen werken aan hun lichamelijk welzijn. Twee jaar later sloot Tessel Huisman zich met haar schoonheidssalon aan en daarna volgde Julie, die net als Astridt de trainingen verzorgt. Een succesvolle combinatie, die ondanks elf maanden sluiting door corona zeer levensvatbaar is gebleken. Nu bijna alles weer is toegestaan groeit het aantal cliënten snel.

Nieuwe locatie, nieuwe naam
Besloten werd de oorspronkelijke naam van de studio tegelijkertijd met de verhuizing te wijzigen in Studio Happy, om maar aan te geven dat iedereen welkom is. De vraag of we hier te maken hebben met een klassieke sportschool of een schoonheidssalon zoals er zoveel zijn, laat zich niet gemakkelijk beantwoorden. Het antwoord is uiteindelijk nee, want het aanbod is anders en best bijzonder.

Centraal staan de lessen EMS die Astridt en Julie verzorgen. EMS staat voor Electro Muscle Stimulation en versterkt de spieren tijdens een korte training van twintig minuten. Het resultaat staat gelijk aan negentig minuten krachttraining op de gebruikelijke manier. De deelnemers krijgen een pak aan waarmee de spieren worden geactiveerd door middel van stroomstootjes. Spier verstevigend maar ook pijn verlichtend bij mensen met rugklachten, reuma, artrose of fibromyalgie.

De cliënten kunnen zelf aan de slag op verschillende toestellen van het merk Nohrd. Die worden niet elektrisch ondersteund, de gebruikers moeten zelf de energie leveren. “Heel effectief” aldus de dames.
Minstens zo indrukwekkend is de Cocoon. Daarop kun je heerlijk dertig minuten ontspannen op een vibrerend ligbed dat zorgt voor een betere doorbloeding en de warmte leidt tot ontspanning van spieren en gewrichten en een aangenaam gevoel.

Vet ‘verbranden’ doen ze bij Studio Happy door middel van bevriezing. De temperatuur van de huid wordt teruggebracht naar circa acht graden, waardoor de onderliggende vetcellen verwijderd worden.

Tessel is de schoonheidsspecialiste in het gezelschap. Ze is gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions van Misencil en verbetert de huid met producten van Sorthys. Sinds kort biedt ze ook de mogelijkheid permanent te ontharen middels de ipl-methode.

“Door te werken aan de buitenkant maken we een nog betere versie van jezelf”, beloven Astridt, Tessel en Julie in koor. Dat kan overigens alleen op afspraak. Kijk voor alle informatie daarover op www.studio-happy.nl.

Open Huis
Vrijblijvend kennismaken kan op vrijdag 10 september. Dan vindt de officiële opening plaats en is er van 18.00 tot 21.00 uur een Open Huis voor cliënten, vrienden en familie maar ook voor belangstellenden. Het adres is Schaardijk 19e te Krimpen aan den IJssel. Dat is in de Stormpolder.

Dit bericht is 2806 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief