Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1161 keer gelezen

LEKKERKERK – Eind juni werd door SamenLoop voor Hoop Krimpenerwaard een 24-uurswandelestafette gehouden op sportpark  Weydehoeck in Lekkerkerk. Doel was om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. In de loop van de afgelopen weken is het totaalbedrag met bijna 15.000,- euro verder opgelopen naar het fraaie bedrag van 122.035,71 euro.

Het bestuur wil langs deze weg iedereen bedanken die mee heeft geholpen met de organisatie van de SamenLoop voor Hoop Krimpenerwaard; deelnemers, bezoekers, vrijwilligers en sponsors. Met de opbrengst worden belangrijke onderzoeken gefinancierd. Deze moeten leiden tot minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Ingrid van der Heijden-van den Dries, Relatiemanager KWF Kanker bestrijding: “Bij deze wil KWF kankerbestrijding iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan de SamenLoop in de Krimpenerwaard. Wat een bijzondere sfeer hing er op het terrein. Dat blijkt ook wel uit het rapportcijfer dat de deelnemers aan deze SamenLoop gaven: maar liefst een 8.8. En wat een prachtig bedrag hebben jullie samen opgehaald. Dank je wel!”

Dit bericht is 1161 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief