Archieven

Dit bericht is 1216 keer gelezen

SCHOONHOVEN – De supportersvereniging van voetbalvereniging Schoonhoven viert in 2021 haar tienjarig jubileum. Om deze reden zijn in gelimiteerde oplage sjaals gebreid waarop de eerste en laatste zin van het Schoonhovense clublied te bewonderen valt.

Zaterdag werden de eerste sjaals overhandigd uit handen van Patrick de Bondt, voorzitter van de Supportersvereniging VV Schoonhoven, aan (oud)-voorzitters van beide verenigingen.

Patrick de Bondt: “Oud-voorzitter van de voetbalvereniging Nico Peltenburg, Paul van Schaik en oprichter van de supportersvereniging Robin van Randwijk hebben in de afgelopen tien jaar een belangrijke rol vervuld en het leek ons daarom een mooi gebaar om hen de eerste sjaals te overhandigen.”

Paul van Schaik, huidige voorzitter van de voetbalvereniging vult aan: “In de afgelopen tien jaar heeft de supportersvereniging met menig evenement ervoor gezorgd dat de sfeer en wedstrijdbeleving rondom wedstrijden van ons eerste elftal een impuls gekregen heeft. Ook is er dankzij een sponsoractie van oud-voorzitter Robin van Randwijk en Vincent Neven een aanzienlijke bijdrage geleverd in de realisatie van de bouw van de nieuwe kleedkamers. Dat is uniek voor een club uit onze regio en verdient alle waardering.”

Dit bericht is 1216 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief