Archieven

Dit bericht is 2201 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Het idee was rustig op te starten en zowel in de keuken als achter de balie een op elkaar ingespeeld team te worden. Dat liep wat hectischer dan gedacht. Vanaf de openingsdag op 24 april wisten Krimpenaren en bewoners van de omliggende dorpen Ichika Sushi meteen te vinden.

Zeker op de achter ons liggende feestdagen was het soms zo druk dat de wachttijden zo nu en dan tot meer dan een uur opliepen. “Dat was fijn voor onze omzet, maar voor onze klanten met lekkere trek natuurlijk minder prettig” kijkt manager Amy Vu (links op de foto) terug op de eerste weken. “Maar de reviews die we ontvingen zijn zonder uitzondering positief.”

De echte liefhebbers van Japanse sushi-gerechten hadden er geen probleem mee dat ze iets langer op hun bestelling moesten wachten.

Inmiddels hebben de medewerkers in de keuken hun draai helemaal gevonden. Ze hebben allemaal veel ervaring in de Aziatische keuken en alhoewel ze van huis uit verschillende talen spreken, verstaan ze elkaar prima. De keukenbrigade is een geolied geheel geworden dat een uitgebreid assortiment dagverse sushigerechten bereidt. De maaltijd laten bezorgen is minstens zo in trek als zelf afhalen, dus is Amy nog op zoek naar één of meer maaltijdbezorgers die de bestellingen rond kunnen brengen. “Dat doen we nu nog alleen in Krimpen aan den IJssel, maar zodra we meer mensen op de weg hebben, breiden we uit naar Krimpen aan de Lek en Ouderkerk.”

Klanten kunnen een keur aan specialiteiten kiezen waarin vis, vlees of groenten en sushirijst zijn verwerkt of een door Ichika Sushi samengestelde box bestellen met daarin verschillende op elkaar afgestemde lekkernijen. Ichika is de Japanse term voor ‘Duizend bloemen’ en dat zie je terug in de fleurige opmaak van de boxen. Populair zijn ook de Pokebowls. Een uit de Hawaïaanse keuken afkomstige salade met sushirijst, zalm, tonijn of kip en groenten.

Het complete menu is te vinden op www.ichikasushi.nl. Via de site kan meteen een bestelling worden geplaatst, maar even bellen kan natuurlijk ook. Het nummer is (0180) 472878. Ichika Sushi is gevestigd aan de Stad en Landschap 17 in Krimpen aan den IJssel en van dinsdag tot en met zondag geopend van 12.00 tot 21.00 uur.

Amy Vu, Naoko Zhou en hun collega’s in de keuken staan klaar om hun cliënten te verrassen met bijzondere lekkere hapjes.

Dit bericht is 2201 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief