Archieven

Dit bericht is 3373 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Met elkaar binnen drie dagen een expositie in elkaar gezet. Het is de SWOS- Fotoclub, na bekendmaking van versoepeling beperkende maatregelen, gelukt om dit te realiseren. Vanaf 20 mei zijn prachtige, fotografische hoogstandjes te zien in de bibliotheek aan de Spoorstraat.

Een goede foto is krachtig door een sterke compositie en mooie belichting. De leden van de SWOS-fotoclub zijn de afgelopen tijd hiermee enthousiast aan de slag gegaan. Steeds meer broedde het verlangen om de resultaten aan het licht te brengen. Nu is het zover. Thema van de komende expositie is dan ook : ‘Lichtinval‘. 

De SWOS-Fotoclub bestaat ruim drie jaar. Onder de bezeilende leiding van Remco Wesselius geniet de club van het samen leren, elkaar stimuleren, fotografisch kijken en het fotograferen. De praktijkmiddag
kenmerkt zich door het uitwisselen van ideeën, het beter leren kennen van de eigen camera, het op weg helpen van elkaar, oefenen met compositie en licht. En alles onder het genot van een lekker bakje koffie of thee en veel gezelligheid. De andere middag worden foto’s besproken die in die
maand gemaakt zijn naar aanleiding van een met elkaar afgesproken thema.

De expositie Lichtinval is te bezichtigen van 20 mei tot eind juni te bezichtigen. Belangstellenden zijn van harte welkom tijdens de openingstijden om zich te laten inspireren door de prachtige plaatjes.

Dit bericht is 3373 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief