Archieven

Dit bericht is 1113 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – De T-splitsing Krimpenerbosweg/Vijverlaan in Krimpen aan den IJssel wordt omgevormd naar een rotonde. De werkzaamheden starten op maandag 22 februari en duren tot en met vrijdag 26 februari. De weg wordt ter plaatse in beide richtingen afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer.

“We hebben er expres voor gekozen om deze werkzaamheden in de voorjaarsvakantie uit te voeren”, laat de gemeente Krimpen aan den IJssel weten. “Er is dan minder verkeer op de weg, dan tijdens andere (werk)weken. Er geldt een omleidingsroute voor auto’s en ander gemotoriseerd verkeer. We leiden fietsers en voetgangers om langs de werkzaamheden. Ook zijn er verkeersregelaars aanwezig om bussen en hulpdiensten te begeleiden.”

De Krimpenerbosweg is vanaf april een onderdeel van de omleidingsroute voor de volgende fase van het project ‘de Grote Kruising’. Na afronding van de werkzaamheden aan de Grote Kruising zorgt de rotonde blijvend voor een betere en veiligere doorstroming.

De omleidingsroute loopt over de Nieuwe Tiendweg, Moderato, Vijverlaan tot aan de Olm en visa versa. Kijk voor de omleidingsroutes op www.degrotekruising.nl.

Dit bericht is 1113 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief