Archieven

Dit bericht is 543 keer gelezen

BERKENWOUDE- De fractie van de Krimpenerwaardse VVD heeft afgelopen donderdag een taart gebracht aan Kees en Theo van ambulancepost Zuidbroek in Berkenwoude.

Aan het einde van het jaar is het inmiddels traditie geworden van de fractie om een organisatie, instelling of beroepsgroep in het zonnetje te zetten. De taart voor Kees en Theo is als dank en waardering voor de inzet van al het ambulancepersoneel in het afgelopen jaar.

“Rondom de jaarwisseling zijn onze hulpverleners extra aan de slag en dat is helemaal een goede reden om een blijk van waardering te geven. Zeker omdat hulpverleners regelmatig worden lastiggevallen en hun veiligheid in het kader van zwaar illegaal vuurwerk in het geding is. Hoewel dat gelukkig in onze regio niet vaak voorkomt volgens beide heren.”

“We wensen iedereen een veilig en gezond 2023 met respect en waardering voor alle hulpverleners.”

 

Dit bericht is 543 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op ‘Taart voor onze ambulancemedewerkers’

  • Hoe hypocriet kun je zijn, VVD? Een taart aanbieden aan Kees en Theo van de ambulancedienst? Een rustige jaarwisseling was ook voor hen vanaf nu mogelijk door een aangenomen vuurwerkverbod. De VVD zorgde echter voor uitstel. Marco Oudshoorn (VVD) wilde wachten op een landelijk verbod en sprak van betutteling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief