Archieven

Dit bericht is 2229 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Op de traditionele nieuwjaarsreceptie van muziekvereniging Tavenu Schoonhoven werden ditmaal maar liefst zes jubilarissen in het zonnetje gezet.

Mooie woorden en felicitaties door voorzitter Ria Sterrenburg waren er voor Ilja Veerbeek en Marja Verburg vanwege hun 12,5 jarig lidmaatschap, en voor Hanneke Verheij, Marjon Kuijlenburg en Joop van der Kleijn die allemaal 25 jaar lid zijn. René Kuzee is zelfs vijftig jaar lid van Tavenu.

Naast een oorkonde en speld van de landelijke muziekbond werden de jubilarissen toegezongen door alle aanwezigen met een speciaal geschreven lied ‘met een knipoog’. Kuzee werd bovendien bezongen door twee leden op de muziek van zijn favoriete nummer ‘New York New York’ van Frank Sinatra.

De eerste muziekactiviteit staat alweer op de agenda en wel op zaterdag 11 januari. Dan vindt vanaf 20.00 uur in Het Bastion het nieuwjaarsconcert plaats, al vele jaren uitgevoerd door Brassband Schoonhoven en Tavenu. De entree bedraagt vijf euro. Donateurs van beide verenigingen hebben gratis toegang.

Dit bericht is 2229 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief