Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 747 keer gelezen

De spinningmarathon van afgelopen jaar. (Foto: wijntjesfotografie.nl)

De spinningmarathon van afgelopen jaar. (Foto: wijntjesfotografie.nl)

KRIMPENERWAARD – Team Krimpenerwaard staat voor een nieuwe grote activiteit: de spinning-, bodypump- en zumbamarathon op zaterdag 30 maart.
Maurits Mooij kijkt er namens het regionale Alpe d’HuZes-team naar uit: “Vorig jaar was het een zeer geslaagd evenement, dat veel mensen in beweging bracht en het team een mooi bedrag opleverde. We gaan voor een succesvol vervolg. Diverse deelnemers hebben zich al aangemeld, maar er kunnen er nog meer bij.”
Belangeloos
Op zaterdag 30 maart worden ‘s morgens vroeg de spinningfietsen bij de deelnemende sportscholen opgehaald en klaargezet in sportcentrum De Waard. Maurits Mooij: “We zijn natuurlijk blij dat zowel De Waard als de sportscholen Eelco de Boer, Kees Bakker en Women Sports Only belangeloos hun medewerking verlenen. Hierdoor kunnen we de totale opbrengst ten goede laten komen aan het team en dus KWF Kankerbestrijding. Sportief gezien hoor ik van enkele deelnemers dat ze het leuk vinden dat ze op deze manier alsnog een bijdrage kunnen leveren. Niet iedereen is immers in de gelegenheid om deel te nemen aan Alpe d’HuZes.”
Team Krimpenerwaard gaat inmiddels richting de 50.000 euro. “De spinning-, bodypump- en zumbamarathon is de laatste grote teamactiviteit. Daarna lopen er nog verschillende individuele acties.”
En er moet natuurlijk gesport worden om de grote uitdaging op ‘D-day’, donderdag 6 juni, aan te gaan. “We zijn inmiddels druk in training om tijdens Alpe d’HuZes de Krimpenerwaard zo goed mogelijk te vertegenwoordigen”, besluit Maurits Mooij.
De spinning-, bodypump- en zumbamarathon op 30 maart vindt van 12.00 tot 16.00 plaats in De Waard. Alle informatie: www.teamkrimpenerwaard.nl en via Facebook.

Dit bericht is 747 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief