Archieven

Dit bericht is 1500 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Zaterdag was de Aftrapper, de dag waarop een nieuwe aftrap werd gegeven aan de acties in het teken van het benefietevenement Alpe d’HuZes, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan het KWF kankerfonds.

Door heel Nederland waren er activiteiten om deze nieuwe aftrap vorm te geven, zo twee verloren koersjaren van zich af te fietsen, om af te trappen richting Alpe d’HuZes 2022 en om de donatiewerving weer eens een flinke boost te geven.

Team Krimpenerwaard ging met zeventien leden naar de Utrechtse Heuvelrug. Daar stapten veertien van hen op de fiets voor een tocht van 61 kilometer en drie leden hadden de wandelschoenen aangetrokken voor een wandeltocht van dertien kilometer. Zo trapte Team Krimpenerwaard af richting de Alpe d’HuZes dag. Donderdag 2 juni 2022 is de dag waarop eindelijk de 15e editie van de Alpe d’HuZes zal worden verreden.

Na de inspanningen genoot men van een goede lunch en concludeerden de teamleden dat deze dag goed was voor de teambuilding. Ook de acties om geld op te halen voor het KWF zullen weer opgepakt worden. De restaurantactie is bijvoorbeeld een actie die zeker weer plaats zal gaan vinden. Maar eerst genieten de leden van Team Krimpenerwaard nog even na van deze geslaagde aftrapdag. Doneren is mogelijk via: www.opgevenisgeenoptie.nl/TeamKrimpenerwaard

Dit bericht is 1500 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief