Archieven

Dit bericht is 1015 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Speciaal voor kinderen in de Krimpenerwaard houdt StreekFonds Krimpenerwaard een teken- foto- en knutselwedstrijd onder de naam ‘Mooi de Krimpenerwaard!’.

“We wonen met z’n allen in een heel mooi gebied: de Krimpenerwaard”, stelt Angelique Pottuit van Streekfonds Krimpenerwaard. “Het leuke daarvan is zeker ook dat er genoeg ruimte is om te spelen en van de natuur te genieten. Met de spullen die je daar ziet en vindt kun je de leukste dingen beleven of maken: een schilderij met herfstbladeren bijvoorbeeld, een mini-huisje van takjes en mos, een werkstuk, foto of tekening van dieren en planten die voorkomen in de Krimpenerwaard of een leuk filmpje (van maximaal anderhalve minuut) over het gebied. Het zijn zomaar wat ideeën maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je zelf een nog veel beter plan hebt.”

Deelnemers maken een foto van hun kunstwerk en sturen dit onder vermelding van naam, leeftijd, school en woonplaats voor 30 november in naar info@streekfondskrimpenerwaard.nl of via messenger naar de Facebookpagina StreekfondsKrimpenerwaard. Appen kan ook naar 06-53794959.

Alle inzendingen komen op de Facebookpagina en website van StreekFonds. Vervolgens bekijkt een jury alle inzendingen om daaruit drie prijswinnaars te kiezen. De drie mooiste inzendingen worden beloond met een waardebon van 50, 30 en 20 euro.

Dit bericht is 1015 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief