Archieven

Dit bericht is 978 keer gelezen

REGIO – Op Koningsdag verzorgt de Temperature Crew in samenwerking met RTV Krimpenerwaard en de gemeente Krimpenerwaard een speciale muziekmiddag op radio, tv en internet. Tijdens de vijf uur durende live uitzending zullen de leden van de Temperature Crew – Kevin van Es, Evert de Reus, Patrick Stuijt, Tijmen Zaal en Xander de Ruiter – op de kanalen van RTV Krimpenerwaard muziek uit verschillende genres voor jong en oud draaien.

“Na het succes van Oud en Nieuw vonden wij dat er tijdens Koningsdag ook weer een feestje georganiseerd mocht worden. Helaas zitten we nog steeds in een lockdown, dus zijn we weer samen met RTV Krimpenerwaard om de tafel gaan zitten om opnieuw een live evenement mogelijk te maken. Wij hebben er erg veel zin in”, aldus Tijmen Zaal.

Naast de vijf dj’s zijn er ook twee gastartiesten uitgenodigd: Maud Weijtens en Maurice van Kersbergen. Zij zullen beide een aantal nummers live zingen.

Ook dit keer is het voor luisteraars mogelijk om verzoeknummers in te dienen. De uitzending begint om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Verzoeknummers kunnen ingediend worden via de Facebookpagina van Temperature Crew of via Instagram (@temperature_crew).

Dit bericht is 978 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief